vineri, 25 august 2017

Micii Descoperitori vor merge la Festivalul Medieval

În perioada 1 – 3 septembrie, la Complexul Etno-Cultural VATRA, va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Medieval. Noi nu am fost niciodată la Vatra, deși acolo se organizează evenimente tare faine. Acum însă avem ocazia să vizităm și această zonă. Cecilia și Stelian sunt din ce în ce mai interesați de descoperiri, istorie, coifuri și tot ce e legat de lupte, de aceea am hotărât să le oferim o zi întreagă de activități interesante, în compania...istoriei medievale.

Festivalul vine cu un vast program artistic. Pe scena mare vor evolua artiști renumiți trupe și bănduri atât din țară, dar și din străinătate. Întreg teritoriu va fi cuprins, pe întreaga durată a festivalului, de muzică bună a ansamblurilor folclorice ale minorităților etnice din Republica Moldova. Programul se va încheia cu un spectacol nocturn de excepţie cu foc de tabără și fire-show feeric.

Pentru copii vor fi organizate numeroase activități istorico-distractive în Orășelul Copiilor, trambuline, gonflabile, leagăne, căsuța muzeu sec. XIX, în curtea căreia vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești. De asemenea, aici micuții vor admira spectacole de teatru sau dans create special pentru ei.

Prețul biletelor pentru o zi este de 100 MDL, 2 zile - 150 MDL, 3 zile - 200 MDL.

Noi mergem la Festivalul Medieval să ne contopim cu istoria medievală și să petrecem o zi de neuitat! Hai și tu!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI

Nu uita să ne urmărești pe pagina da Facebook a blogului și pe Instagram, unde vom veni cu fotografii și informații din cadrul Festivalului Medieval!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu