sâmbătă, 20 mai 2017

Istoria Micilor Descoperitori

Avem acasă doi mici cercetători – Cecilia și Stelian. Zi de zi, nu obosesc să descopere lucruri noi, să se bucure de fiecare fir de iarbă, buburuză și pietricică. Ei ne sunt sursa de inspirație și energie pentru întreaga zi. Alături de ei descoperim și noi o altă latură a copilăriei, de care nu am avut parte. 

Pentru că nu obosesc niciodată și se bucură de fiecare descoperire, am decis să le creăm un blog, pe care să păstrăm ca amintire cele mai frumoase momente din viața lor de cercetători. 

Pe acest blog va scrie atât mami, cât și tati, dar cum învață mai bine literele, fiți siguri că veți găsi postări scrise și de toddleri. Pe mami o găsiți AICI, iar pe tati AICI, dar pe viitor e posibil să ne citiți doar pe acest blog comun.

Împreună vom merge în sânul naturii și vom cerceta copacii, iarba, insectele, animăluțele. În zilele când nu va fi posibil să mergem afară, vom face diverse experimente în casă, pe care vi le vom prezenta cu drag.

Sperăm să creăm împreună amintiri de neuitat și să le păstrăm pentru atunci când vom crește mari. Între timp, promitem postări interesante despre micile-marile noastre aventuri!

Bine ați venit în lumea Micilor Descoperitori!

2 comentarii: